Eilen sain lopultakin vaihdettua loput jouluverhot, tulikin vähän pimeempää kun oli nää verhot tummemmat kuin jouluverhot.

Meillä kävi vieras, joka toi laivatuliaisina päärynäkonjakkia, mielenkiintoinen uutuus. Sain lopulta mielen alta ne lihat. Nyt kun ei ole töissä niin huomaa miten tosi kivaa kun joku aikuinen käy moikkaamassa.

Lunta tuli eilen ihan hirveesti oli mukava tehä lumitöitä kun on aikaa ja energiaa ja vielä hyvät paikat minne roudata lumet.

Kossi nukkui niin kauan tuiskussa että piti loppuajasta juosta myötäänsä kattomassa kun hälytinkin piti semmosta meteliä tuulessa, harvemmin tuuli yltää minun mökille noinkin kovaa.

Nyt olen täällä Karviksessa ja täällä se vasta upeasti näkyy lumimyräkkä, äsken kun syötin maitoa kossille nin oli vaikea valita kattooko ulos vai kattooko kossin syömistä, molemmat todella ihkua kateltavaa.

Nyt taitaa kossi herätä aamupäiväunilta, täytyy lähteä kattoon.

Joo, heräs ja ilveili mummon kanssa kovasti ja sitten syötiin ja asetuttiin pitkille päikkäreille ja just kun kunnolla nukahti niin Hessu alkoi haukkumaan ja siinä se sitten oli.

Illalla oltiin kyläseuran johtokunnan kanssa pitseriassa kokoustamassa ja saatiin tetävätkin tehdyiksi.

Minäpä se olin ahkera ja tein lumityöt vielä illalla yheksän jälkeen, on tullu lunta hirveesti, vävy onneksi päivällä käynyt lingolla vetasemassa, ois muuten ollu ihan hirveenkauheen kamalasti lunta.

Ja huomenna keräys, jännää Päättämätön