ja taas semmonen kone jossa ei kirjaimet nay.

tana aamuna etsin ihan itse aamupalan ja nautiskelin sen yksin, katukaupassa aamupalat eivat oli runsaita, munaa jossain muodossa ja sampyla, ilmava sellainen ja juomaksi mita haluaa, semmonen kahvi kun koffee su nam on aika hyvaa. monet nakyy syovan ihan nuudelikeittoa.

mekosta ei voi enaa tinkia mutta tanaan tingin yhesta jutusta melkein puolet pois, sanoin etta no way ja tytsyt tuli peraan ja sain silla tingitylla hinnalla

oli taas kokemuksellinen paiva, katukaupassa oli perati telkkareita kadulla, ja koko ajan kadulla saa sanoa sita eita, tanaan jutskailin sen kivan katukauppiaan kanssa, jolta ostin rannekorun, lupasin ostaa viela yhden tai kaksi kunhan nahdaan.

kavin kasi ja jalkahoidossa ja noin kympilla sai jalkahoidon kasihoidon ja kynsien kuivumista ootellessa hieroivat viela niskahartiahieronnan, kynnet kuivuvat tosi hitaasti, kasien kynsiin tulee vielakin jalet kun etsii tai siis ottaa jotakin vyolaukusta. Tein sitten ihan turistillastakin, kuvasin kirkkoa, kyyneleita valuttanut Maria jai kuvaamatta vaikka se kirkon pihassa onkin, vaan jospa mina viela kayn siella kun se on ihan kavelymatkan paassa.

Juotiin Matin kanssa limpparit Saigonjoella, Joessa kellui viidakosta tullutta moskaa, Jos intoa riittaa aion kayda ajelulla joella. Taian jattaa kertomatta minkalaista oli yleisessa toiletissa :-))

Maaseutureissulle mennaankin vasta 22 pvan jalkeen kun Matilta loppuu motosopimus, on se vaan aika rohkea kun siella seassa painaa isolla keltasella ainakin yhta kovaa kuin muutkin. Ja mina suunnilleen pistan kadet ristiin kun paasen kadun yli. Nyt mulla on semmonen taktiikka etta menen jonkun peesissa vaan ihan aina ei ole ketaan muuta menossa, sillon se vaan on mentava sekaan vaikka koko ajan tuntuu etta joku ajaa paalle. En jaksa lukee joko kirjoitin etta motskareille ja skooterille on tullut vasta kyparapakko, ja jos sita ei oo niin poliisit ottaa motskarin autoonsa, joskus nakyy lavaautoja pera taynna motskareita. Motskan paalla voi olla jopa nelihenkinen perhe - ainiin kirjoitinhan mina vauvasta vaariin - hassua on etta vanhemmilla on kyparat mutta lapsilla ei. Suusuojia kayttavat aika paljon, mutta voi tyoterveytta tekevat, tulee sellaisia aanipiikkeja etta varmaan pitais kuulonsuojaimet olla koko ajan. Aluksi tuntui etta kaikki toottaa mulle etta oot tiella.

Ja sitten taman paivan eka ruokailu, otin merenelavia vietnamilaiselta listalta siina oli nuudeleita ja sitten semmosia harmaita klontteja, ihan ok, ja sitte semmosia niinkuin nahan paloja, nekin merenelavia ja sitten jotain klimppeja jotka oli lapinakyvia, niita en maistellu ja sitten viela oikeasti ihania paahdettuja katkarapuja, tuliko jollakin nimellamainitsemattomalla vesi kielelle... eika siina viela kaikki, kun olin jo syonyt huomasin etta ravintolassa on akvaario, josta kokki haki monkijota pannulleen, onneksi olin pyytanyt annoksen very well done.

Mulla on jo monta hyvanpaivan tuttua.

Nyt pitaa lahtea paikkareille tana iltana lahetaan Matin kanssa kaymaan paarissa.

Virpi, kaikille joita kiinnostaa saa antaa blogin osoitteen. Missapainhan se Virpi2 oli?

Tarja, olen ollut niin huoleton Marian suhteen etta en oo edes kysynyt, toivottavasti silla kaikki hyvin, Lotta?

Moikka!