Aamu valkeni aurinkoisena ja kuumana. Nukuttua sai tosi hyvin, ilmastointikin piti yolla sammuttaa, patja on kylla aika kova ja kotoisesti koira heratti aamulla, mutta hyva kun heratti niin paasi alkamaan paivan. Kaytiin ekaks Matin kanssa aamupalalla kadun varressa ja sit kaytiin vaihtamassa rahaa. Yksin kavin kahtelemassa semmosessa ostoskeskuksessa, on sita monenlaista tarjolla. Kalatori oli ihan mielenkiintoinen, haju oli aikamoinen ja monennakoista otokkaa on tarjolla, kuvia ei tuu otettua paljonkaan. Asken olin ompelijalla ja teetan mekon yhen mallin mukaan minun mielesta kauniista kankaasta.  Paivalla piti opetella tinkimistakin kun se kuulemma kuuluu tapoihin, ei kivaa kun en hirveasti tykkaa tinkimiskulttuurista vaikka se kannattaakin. 30% sain hinnasta pois. Soin ihan umpimahkaan listalta ja melkein - niinkuin Nivalaisittain sanotaan - lihapottuja oli, mausteet vaan vahan tulisempia. Postimerkit kiven takana, lopulta loytyi ihan nurkan takaa mutta postit pitaa vieda ostoskeskukseen.

Vietnamilainen ystavani Lang kavi tanaan moikkamassa ja sovittiin etta menen sunnuntaina heille ja naen muunkin perheen.

Asken ostin ekan tavaran kaupustelijalta kun se luuli minua Matin PIKKUsiskoksi; varmaanhan se oli myyntikikka mutta so...

Onpa kiva kirjoittaa kun on kirjaimet nakosalla. Lahen viela parit valkkarit juomaan katsellen mualiman meininkkii ja sitten on paiva pulkassa.

Toivottavasti sitten maanantaina paastaan maaseutukierrokselle ja Mekong- joelle.

Jokaisen kylla pitaisi saada toteuttaa joku elamansa unelma, niin uskomattomalta tuntuu etta taalla palloilen.

Eilen tietysti oli torstai :-)))))