Huh nyt on jo yksi kuukausi vuorotteluvappaasta mennyt mutta vielä niitä on 11 jäljellä Nauru.

Vieraat lähti justiinsa ja kivaa oli. Perjantaina saunottiin ja syötiin ja nautiskeltiin sitten olosta vaan, taisipa tullakki jo sanottuu mutta olkoon.

Eilen käytiin sisaren kanssa Ykassa, eikä mitään turhaa ostettu, kumpikaan. Saituus on tarttuvaa lajia paitsi sisar ei ole minua kohtaan saita, isoja kiitoksia sinne itikseen. Kun oltiin siellä tytär soitti että laitetaan ruoka ja saunotaan heillä, sisarella loppui shoppailuinto siihen paikkaan, kun tulikin kiire kossia kattomaan. Ei vieläkään apuja kameran kannen kanssa, nyt olin tekemisissä ite osastovastaavan kanssa, jospa se alkais hoitumaan.

Kävästiin meillä ja jatkettiin matkaa, pojat oli tuonu sohvat meille eilen, ne passaakin tosi hyvin. Entiset hajotettiin niin pieniin kuin voi ja jälleen varastointiin yläkertaan, tulipahan testattuu osaanko koota... ja osasin.

Karviksessa kateltiin valokuvia ja kyllä niitä on sitten mukava katella isosta telkkarista. Ja tietysti ammailtiin kossia se osaa jo mennä puuta pitkin ja ilmehtii paljon ja jonkunverran matkii äänteitä ja ainakin meiän mielestä, sanojakin, ehkä mahdolliseti voi olla vilkkaan mielikuvituksen tulosta. Sovittiin että meen ammaksi karvikseen keskiviikkona kun tyttärellä pitempi työmatka ja perjantaina sitten kampaaja ja minä lähen kyläseuran kanssa pitsalle. Loppuajasta toivottavasti mummU tulee ammaksi.

Vois vähän aikaa lukea ja sitten painella lenkille.