To: Sovittiin kalastavan isännän kanssa että kalat huomenilla.

Pe: Varmaan ihan normaali päivä, en muista kun nyt vasta kirjuttelen. Tytär toi tullessaan kaloja ja olihan niitä paljon, yks hirmu iso hauki, laitan siitä kuvan. Kymmeneen asti putsailin ja jauhoin ja pakastin niitä, loput säret pakastin kokonaisina siilille. Sitten paistoin haukimuruja runsaassa voissa ja sipulissa, ja oli mahottoman hyvää!

La: Siivosin ja kävin kaupassa tytön ja kossin kanssa. Tilda on alkanu pissiskeleen sisään Huuto. Työkaveri kävi kylässä, toi sukat ja sai kalaa.

Su: Äitienpäiväaamu kera dominojäätelön ja kiva viesti ja kuva tyttäreltä. Toi lahjaksi hieronnan, hyvä lahja, käytiin Puustellissa syömässä. Illalla kävin Tyttären perheen luona kakkukahvilla ja hyvää oli sekin.

Ma: Kossi tuli vähä aikasemmin iloisena mummon luo. Lähettiin sit porukalla karvikseen ja vein työn junalle ja kävin koiralle ruokaa ja vein kameran kärkkäiselle, lopultakin sain sen kannen, tai saan huomenna, tuttava lupasi tuoda sen sit huomenna. Kylmä tuuli. Vein vaunuttelulenkillä yhteisvastuukeräyspaperin sovittuun postilaatikkoon. Isot tytöt kävi.

Ti: Aurinkoinen, kylmä päivä. Hain kossin aamulla karviksesta kun tytär siellä järvenpäässä ja mummu hoitamassa kossia. Päivä meni mukavasti, vaunuttelulenkillä kylymä. Pikkutytöt kävi. Kävin aittoperällä hakemassa kameran ja kossi ja tilda mukana. Ukko antoi kossille pikkurattorin kyytiä ja minusta näytti että ukon naama enemmän vehnäsellä kuin kossilla Kieli ulkona. Kertoivat ikäviä uutisia yhestä ihmisestä. Vein sitten kossin suoraan karvikseen mummun hoitoon. Vävy oli lähössä hierojalle. Tytär ilmoitti kivan työhön liittyvän uutisen.

Ke: Hain kossin aamulla. Kivoja leikkejä ollu ja siinä seassa sisaren kanssa sönkätty. Tähän asti hyvin menny tildan kanssa. Ei vielä pissejä. Just "anoppikaveri" soitti että on karviksessa hessua pissittämässä, me lähetään kunhan kossi herää. Leivoin poikamiehenpiirakkaa kun huomenna tulee vieraita Hymy.