Ja taas oli kylmä vaikkakin kaunis päivä, tuuli karmean kovaa, näin lumet lähtee tulvitta.

Siivota päräytin heti aamusta 10 yli 9 oli homma tehty ja lakanatki narulla kuivumassa ja nyt ne on jo kuivana sisällä ja vähä niistä tulee hyvä tuoksu mökkiin sisälle.

Sitten olin vähän aikaa ammana kun tytär kävi kylillä. Kossi kävelee melko matkoja ja aina pitää toisessa käjessä olla jotakin ja vaippaa vaihtaessa taputtaa käsillään. Nuorilla oli kaks miestä taaplaamassa lautoja. Pertsa kävi kattomassa nuorten keittiöö kun se remppaa omaa asuntoaan ja etsii ideoita.

Kävin kylällä, Pikkuakkaa ei enää oo, siis lahjaostoksia ei nivalassa marimekko jutuilla tehä. Kävin sitten kirjastossa viemässä taas kerran sakkokirjoja, aina pelottaa miten kauan ne antaa tuoda vasta huomautuksen jälkeen, saas nähä. Ostin nuorten tuttavalle iittalan lasit ja kynttilän. Tapasin naapurin emännän ja jutskailtiin pitkä tovi, onneks näin kun ei ollu kattonu mailia ja siinä kokouskutsu. hää joutuu olemaan pj kun varsinainen on jossain lastensa jutussa. Kaikkee -50, -30% ruokia ostelin. Oli tosi mukava tulla kotiin kun oli siivottu ja tildakaan ei volissu, oli vissiin volissu ittesä nukuksiin kun oli ääni ihan paineessa, mitäkähän sen kanssa tekis ettei siitä tulis eroahistuskoiraa. Tilda ramppaa rappusia ja jos portti yläkerrassa ei oo kiinni niin käy siellä tarpeillaan. Tytöt kävi sitä leikittämässä. Pitää yrittää pitää pikkupätkiä yksin ja kysyä koiraihmisiltä neuvoa.

Kyllä se näkyy olevan kovaa pompottaminen ja toisen syylliseksi tekeminen, huhuh!

Vähän seikkailunpoikastaki tänään, vaan en vastaa huutoon.

Saunan jälkeen takka tulille ja siinä se mummelin lauantaiehtoon ihanuus onkin ja iltapalaa ja ihanat ulkoilmaiset lakanat sänkyyn niin eiköhän se uni maita.