On pitkäperjantaiaamu ja lunta tulee taivaan täydeltä, ei oikein kevääältä näytä vaan niinhän sitä sanotaan että uusi lumi vanhan surma.Ennenvanhaan tänä päivänä ei oikein saanut tehdä mitään missää ei saanut käydä ja kukaan ei käyny, oli  tosiaankin pitkä päivä ja sittenkun alkoi saada tehdä jotakin niin on huono omatunto. Vieläkin tekee pahaa kun yks pitkäperjantai kaadettiin ohuita puita koirien häkin rakennuspuiksi kesiöntielle, on sieltäki aikaa, koiratki molemmat koirien taivaassa

Eilinen olikin ihan hyvä päivä; sain yläkerran vieraskuntoon ja siivottua koko huushollin, nyt on kiva olla, pitäs vaan yölliset kakat siivota, tai siis ne kohat pestä, kakat jo roskiksessa. Heräsin kyllä yöllä kun tilda oli levoton mutta laiskosissani en lähteny käyttämään ulkona,jospa se siperia opettaa ja ensi yönä viittii lähtä ulkona käyttämään niin ei tartte kakeroita sit siivota.

Oli kiva jutskailla tyttöjen vanhempien kanssa kun olivat hupun kanssa lenkillä ja tilda oli ulkona.

Sain tehdyksi kossin albumin valmiiksi. Mutta harmittaa kovasti kun oli puhe että meen leipomaan kaveriksi ja sit niillä meniki niin myöhään etten lähtenykkään ja oli puhe että sisaren kanssa tehhään pitsat synttäreille täällä, huono omatunto kun olin niin itsekäs ja toisella hommaa ylenmäärin. Toivottavasti on jättänyt ne pitsanteot meille.

Nyt oottelen työkaveria aamupäiväksi kylään, hän koiraekspertti, jännittää kuulla mitä sanovat tildasta. Sitten iltapäivällä sisko miehineen tulee yökylään ja huomenna on kossin yksvuotissynttärit, pitää käydä hakemassa se lahja tuolta liiteristä että ei unohu.

Puitaki pitää hakea ja lämmittää mökkiä kun täällä on niin vilakka.

Jotenkin Otsan rypistys olo.