Sunnuntaiaamu ja pakkanen laskenut puoleen eilisestä, ihan mukavan oloinen ilmanala, totesin hessunkusetusreissulla jopa viitti vähän aikaa hidastella kun ei tuntunut paikat jäätyvän. Naapureilla paloi vieläkin kynttilä tienvarressa ja olikin tosi kivannäköinen kun jouluvalot eivät himmentäneet sen loistoa, taidanpa itekki viiä viiden vuorokauden öljykunttilän illalla tuonne palamaan. taivas on niin komea että sitä vois katella vaikka kuinka kauan, minkähän matkan päässä seuraavat elolliset oliot ovat, pakkohan niitä on olla, ei me voida NIIN ainutlaatuisia olla.

Koiranpentua ei sitten löydy millään, taitaa olla liian kovat vaatimukset; sopiva rotusekoitus ja vielä halpa, ei löydy, nyt on vähän kiikarissa yks coctail, vaan saattaa olla liian isot vanhemmat scharpendoes ja snautser, varmaan tulee liian isoja.


Aattelin ehotella tyttärelle että minä menisin raksalle niin hään saisi olla pojan kanssa se kun oli eilen kipee ja kuumeessa, äidin hoito parempi kuin mummon ja raksalla olisi mulle sopivaa hommaa eli naulankantojen peittoa. Saattaa olla viimeinen sunnuntaiaamu kun nuoret ovat vielä meillä, on on hirmu haikea olo vaikka yhdessäasuminen ei ihannetilanne olekkaan mutta ihan kivaa on ollut melkein koko ajan.  Saapas sitten nähä oonko raksalla vai en. Lähen neulomaan kummitytön tytölle sukkia ja oottelemaan sunnuntaiaamunautintoa eli luonto-ohjelmaa joka tulee uusintana eiliseltä, toivottavasti se on taaskin hyvä. Apulassa pitää ensin kyllä käydä josko siellä ois jotakin kiinnostavaa.