Eilen roudasin kiviä lisää ja siivosin toisen ojanpenkereen, oli alkanu rumpu mennä tukkoon, laitoin siihen semmoset kivisysteemit. Tämä kivisouvvi on semmosta että paisuu kuin pullataikina, mutta tulee kivannäköistä.

Siivosin pihaa kun se koko kesän ollu hirveen näköinen eikä se nytkään kummonen ole mutta siistimpi, Taus-ojan kitkin ja nurtsinkin ajoin, ihanan lämmin päivä, parikymmentä astetta, illalla sataa ripsaisi.

Nyt ois auto valmis kun pääsis hakemaan ja pääsenkin työkaverin kyydissä vaan meillä niin erilaiset biologiset kalenterit että ootattaa, siis silleen että ei hää myöhästy tapaamisista mutta meijjän "kellot" varmaan 3-4 tuntia eri ajassa.

Sisaren kanssa taas riijjanpoikasta, kun sen mies ei vastannu yhtään mitään mesessä ja tietysti v*****i. Ja sitten vielä puhelin oli autotallissa yön ja sisar soittaa rymmyyttäny siihen enkä tietysti vastannu, on tämä vaikeaa tämäki sovussapysyminen, en minä vaan ne muut Viaton.

Pitää  lähteä kivisavottaan kun ei kyyti tuu. Pyykit kuluu menneen, neki kuivumaan ulos.

Kollega soittikin että on tulossa, pyykit kuivumaan ja kahvet tippumaan, viinerikahvet juotiin ja eikun autoa hakemaan, hirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrveetä 550 €, mitenkähän nyt selvitään.

Ystävä soitti että nyt oisi karviaiset poimintakunnossa, poimittu ja laitettu talvikuntoon.

Toinen kollega kävi tuomassa ruusun hopeasijasta.

Ja mökötys sisaren kanssa jatkuu...

Ja huomenna kossia ammaamaan, hoitajalla vapaapäivä.