Klapinhakureissulla satoi lunta ja oli tuhruisenolioinen keli. Eilen tuli tehtyä ihan ahkerasti hommia, aina on huono omatunto kun luettelee tekemisiään kun opin pienenä sananlaskun 'laiska töitään laskeksii' vaan niinhän minä olenkin.

Kuitenkin lapsenhoidon lisäksi peräti leivoin ja en yleensä vapaaehtoisesti leivo, kivaa hommaahan tuo oli, vaan ei meikämummon kannata jatkuvasti alkaa leipomaan, ei heti ovet riitä kulkuväyläksi. Kyllä kookeli on kiva juttu kun sieltä saa reseptit helposti, tein puolukkapiirakkaa, sen oisi kruunannu vaniljakastike tai jäätelö, onneks ei ollu ja maistuuhan tuo ilmankin. Sitten tein jauhelihapiirakkaa raksalaisille ja hyväähän siitäki tuli, oli vaan ällön rasvaista.

Illalla oltiin vielä kolmissanaisin raksalla tyttären ja hänen anoppinsa kanssa, anoppi putsas hyllylevyjä ja laitteli paikoilleen ja tytär sai loppuun naulankantojen maalauksen ja minä siivosin pikkuvessan ja pesin laipioita ja jäi kodinhoitohuoneen saunatilojen laipioita vaille pesu.

Poju oli isänsä kanssa illan täällä mummolassa.

Nyt poika jo valvoi tovin ja vetäisi tissiä ja on nyt uudelleen jo nukkumassa, mulla takka lämpiää ja kurkku on kipee ja räkä valuu.

Tänään en aio tehä mitään ylimääräistä, kun on niin tukkonen olo, jos nyt en innostu menemään raksalle...Päättämätön