Nonniin, vaihettiin autoon uudet renkaat ja se teki 50 euroa lisää, ei se vielä mitään mutta vika oli autossa, se vaan tuntui enemmän niillä pinnoitetuilla. Kävin näyttämässä autoa pajalla ja se pitää viedä remonttiin maanantaina. Aikaa meni niin että läksin vasta puol yhen maissa. Näin haappiksessa yhtä emäntää. Ajelin putaalle ja heti kaalilaatikon tekoon ja tein pullaakin yllätykseksi. Oli ihan mukava puuhailla yksikseen siellä. Käytiin tildan kanssa rannalla kuvia ottamassa ja tilda meni ihan ite veteen. Meillä oli vieraskin. Saunominen ihanassa saunassa. Veli soitti että hän tehnyt rajalinjan niin ei tarttekkaan lähteä ens vknloppuna juukaan, hyvä juttu kun rahat menee auton remonttiin.

Perjantaina ystäväni kävi töissä ja me tildan kanssa tehtiin lenkki sateessa. Ei ollu ees ruuanlaittoa kun kaalilaatikkoa on niin reilusti. Ihan vaan möllöteltiin ilta ja taas saunominen, on se vaan mukava saunoa hyvässä saunassa. Iltapuoleen sää parani, oli aamupäivällä hassu ukkonen ei kova mutta yksi jyrinä kesti ja kesti, kuunneltiin vieraan kanssa silmät pyöreinä että millon se loppuu.

Lauantaina lenkin mukana käytiin agilityradalla ja tilda tykkäs, sitten tultiin metsän kautta ja löysin ruokasieniä pitsaan ja osa jäi sienisalaattiinkin.  Sitten vähän murua rinnan alle ja putaalle, sain kortin kameraan, hyvä juttu koska ei ois pystyny ottamaan kuvia kun jätin pitkän videon ja se vei muutenkin pieneltä kortilta tilaa. Tavattiin putaalla tämäniltainen vieraamme, teimme ruokaostokset ja käytiin kultakeramiikassa. Sitten mökille, vieras läksi lenkille ja laitettiin saunakin jo lämpiämään. Pitsapohjaan uusi idea, pellilliseen 2 dl vettä 4 dl jauhoja puoli pakettia hiivaa ja öljyä ja tulee niin ohut taikina että sen voi levittää helposti pellille ja hyvää tuli! Aikaisin nukkumaan.

Aamulla kuvailin aamuruskoa ja - usvaa, tuli ihan kivoja kuvia, laitan niitä tuonne kuviin. kävin sienessä ja nyt on jouluksi sienisalaattiin sienet, hyvä juttu. Oli muuten hyvänlaatuisia sieniä, ei ollu yhtään matoja. Siivoiltiin ja lähettiin jo ennen puoltapäivää.

Mökki ei ollukkaa kylmä, olin varannu puitaki, vaan ei tarttenukkaa lämmittää.

Purin kerrankin matkatavarat heti, on kiva olla kun ne on pois mielestä.

Meenkin huomenna kossia katsomaan kun sillä on vielä kuumetta, mitenkähän saan auton korjaamolle?