Nonniin, kuten arvata saattaa Ylivieskareissukshan se meni. Mutta, ainoatakaan hubaostosta ei tullu vaikka 5kymppiä menikin.

Iltapäivällä vielä sain aikaseks siirtää vuorenkilvet ja kitketyks lamoherukoiden alustat, nyt on emännällä siisti ojanpenkka. Mansikoitaki tulee ihan kiitettävästi hoitamattomasta penkistä. Velimies soitteli että vatut kypsyy vauhilla ja minä en pääse lähtemään ennenkuin ensiviikon perjantaina kun "pitää" lähteä maatalousnäyttelyreissuun ke-to.

Torstai- iltana ystävä soitti että lähenkö kuvauskeikalle ja miehän läksin. Oli aivan ihanan lämminhenkinen sisarustentapaaminen siellä. Täytetkakut ja kaikki! Tuli mukava olo.

Nurtsia leikatessa huomasin että onpa pyörä tippunu leikkurista ja siihenhän se jäi tietysti se homma. Pakko hommata korjaaja renkaalle.

Eilenaamulla siivosin kun pikkukaverin saan päiväksi. Kaikenlaista viivästystä sattui; kävin kuvaamassa laiturinrakentajia ja hoitelin laiturinavaustilaisuuden juttuja. Saapas nähä onko kettään paikalla. Oishan se kiva kun ois kun kuiteski vähä tehhään hommia sen eteen. On se inhaa kun laituriakaan ei voi viedä kuin vähän ennen tapahtumaa että jos ne ei ehtis särkeä sitä!

 

Ja mansikoita on popsittu!