Onpa kiva kun Marialla on hoito kunnossa! Kiitokset sinne!

Tarja kun oot saanu sen lottovoiton, mina voin uhrauta oppaaksi ;-D.

Tama paiva on menny ihan katellessa. Kerronpa tuosta minun hotellista, minun huone on neljannessa kerroksessa eika hissia ole, siis aina on ihan puhki kun paasee huoneeseen. Ja sitten kun menee hotlaan sandskut jatetaan aina respaan. Ja onneksi ne ottaa aina avaimen lahtiessa. Voi tulla toistoa mutta avaimessa on sellainen avaimenpera etta se pannaan tuulettimessa olevaan koloon ja niin tuuletin alkaa porrata, siispa se ei voi jaada paalle kun poistuu hotlalta.

En mennykkaa Langille kun sille tuli joku este.

Pitaa vahan perua entisia puheita, tuossa mekon hinnassa on vaatimattomasti nolla liikaa perassa ja kylla mina osaan enkkua paljon paremmin kuin nama. Ja sitten kun ne aantaa niin oudosti, minahan tietysti aannan taydellisesti. Tinkimista helpottaa huomattavasti ainakin vanhempien ihmisten kanssa kun ostin laskukoneen jolla voi esitella ehdotuksiani. Silti on niin inhottavaa tinkia kun ne menee se nakoiseksi etta olisin ensimainen ihminen maailmassa joka tinkii, ja ilme on kurjaakin kurjempi etta ei sita nain halvalla voi.

Kaupat menee kiinni iltamyohaan ja ovat jokapaiva auki. Se iso "tavaratalo" siirtaa myyntinsa illalla ulos ja kadulla on silloin vahan liikennetta. Kylla nailla ois aluksi outoa olla meidan aukioloajoilla.

Kaytiin illalla ennen paariin  menoa silla kadulla kadulla syomassa, en syony seefoodia. Paarissa oli aika samannakoista meininkia kuin suomessakin, mutta tytot kuulemma 90%sti you know what...

Ostin tanaan valipalaksi semmoisia kiiwin kokoisia piikikkaita hedelmia, niissa oli iso siemen ja ne oli helppo kuoria, painoi vaan kuoreen lyhyen viillon ja kieraytti kasin kuoren irti, en tiia mita ne oli mutta hyvia enka osaa sanoa makua mita lahinna.

Tassa ymparilla nuoriso vaantaa vietnamiaan ja pelailee koneilla.

Koiraihmisille tiedoksi etta koiria ainakin tuossa minun kadulla kohdellaan hyvin ne ovat hyvassa karvassa ja luottavaisia ja kun porukat lahtee matskareilla matkaan, koira voi nokottaa kyydissa. Ne ovat irti koko ajan ja voivat menna liikenteenkin sekaan. Ne eivat ole Hessun tai Daxin kokoisia.

Taianpa lahtea kavelemaan, kavelya tulee meleko paljon, en oo viela palanu, oon yrittany kulkea varjoisia puolia kaduista. Kadut muuten ovat paivalla niin kuumia ettei niilla voi kavella paljain jaloin, yritin kun tuntui ettei enaa voi kengilla kavella.

Se on MOI!