Tanaankin sattui jotakin, oli semmonen lekottelupaiva paitsi etta kaveltya tuli melko paljon ja se tuntuu jaloissa. Nyt jaksaa kipaista neljanteen kerrokseen aika kivasti.

Kaytiin Matin kanssa mehulla semmosessa juppipaikassa meleko korkeella.

Yritin ostaa yhelta kadunvarsimyyjalta mansikoita ja han alkoi soseuttaa niita ja mina akkia valiin etta ei, mina haluan ne kokonaisina, tati ei oikein ymmartany, jatkoi vaan sekoittelua ja kun yritin sopottaa etta ei niin, muori vaan jatkoi ja siina tiskilla oli semmosia pajunnakoisia paksuja keppeja, kovasti osoitteli keppeja ja mansikoita, laksin pois.

Nyt oli vahan erilainen puistokokemus, siihen tuli joku heppu puhelemaan ja puheltiin niitanaita, se pyysi illalla Saigonjoen varrelle kahville, en luvannu lahtee.

Takalaisilla ihmisilla etenkin miehilla hampaat tosi huonossa kunnossa.  Ei liity edelliseen.

Nyt mulla on taas kynnet lakattu tuosta kadulla olevalta otettu hoito, vei semmosta betonikaytavaa pitkin en tiia oliko se kotisa, mutta aika ankea paikka sohva kaksi sohvatuolia, ei pehmeydella pilattuja ja semmonen kenttasanky ja siella oli vanha mummeli ja kaksi nuorta poikaa, huone oli vaan semmonen uloke kaytavasta jossa koko ajan kulki porukkaa jalan ja motskalla, ulokkeen naytti saavan erotetuksi ja lukituksi haitariovilla. Ystavallista porukkaa ja hyvaa tyota reilu tunti  ja noin 1,5 egee. Kaytavalla eika asunnossa haissut lika.

Mina ihmettelin Matille etta taitaa olla viriilia porukkaa kun on fritsuja mita ihmeellisimmissa paikoissa, no, nama fritsut tulee silleen etta porukat pyorittelee ihoa sormien valissa niin etta verisuonet tulee pintaan ja siihen sitten voidellaan laaketta ja se imeytyy paremmin kun suonet pinnassa.

Toinen asia mika ihmetytti kun ihmiset nayttaa putsaavan taita toistensa paista ja kampaajan mukaan nain onkin.

Ostin sitten mansikoita katumyyjalta, mansikoita on vain harvoin tarjolla, paikallisittain kalliita ja raakana poimittuja. Ostin myos semmosen hedelman jonka nimee en tieda, oli aika hyvaa.

Huomenna sitten lahetaan kaymaan veneella meren rannalla.

Toivottavasti siella kotoSuomessa jaksaa pitaa pakkasta. 3 yota lahtoon.

Hyvaa Yota.