Kossi täyttää tänään 11 kuukautta ja on melkoinen energiapakkaus, nytkään ei meinannu millään nukahtaa vaikka oli ihan poikki.

Tiistai-iltana muistin että auto katsastamatta, siispä piti jäädä tänne, onneksi se meni läpi. Meinasi ottaa päääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääähän.

Ke aamuna ajelin Juukaan peräkärryn kanssa, ei se kivaa ole, mutta nytpä on Eskolla uusi sänky ja minun sohva viety nunnikseen. Hessun kanssa mentiin viileään mökkiin ja pistin heti lämpiämään, silti vilakka yö, mutta oli aivan ihana olla siellä.

To Hommailin puita seuraavaa lämmitystä varten, kun toin koko kelkallisen niin riittikin koko ajaksi.

Kävin Juuassa ja ostin vähän evästä. Lämmitin ja kävin lumikenkäkävelyllä, olipa ihan kivaa hommaa, ja hessusta se vasta hauskaa olikin.

Tein nuorisolle pitsaa tulemaan, tulivat illalla myöhällä ja pikkumies oli ollu iisisti automatkan.

Pe Käytiin juuassa ja hommailtiin kaikenlaista, haettiin vettä itälahesta 2 kertaa yhteensä 8 nelikymppistä tonkkaa ja vesi riitti koko ajaksi. kylvettiin nunniksen saunassa ja oli aivan ihanat löylyt.

La Nuoret kävi hattusaaressa hiihtämässä ja vielä lumikenkälenkillä, me kossin kanssa käytiin pulkkailemassa ja oli vähän leson näköinen mies pikku aurinkolaseissa. Saunottiin ennen juukaan lähtöä, mikä olikin hyvä juttu niin ei ollu kiire. Käytiin koko porukka äitin luona, hänellä 82 vuotis synttärit. Sisar oli laittanut hyvät ruuat.

Su käytiin kolilla, yritettiin jeron saareen, mutta oli niin paljon vettä jäällä että että ei voitu mennä, pistäydyttiin hovissa ja lähettiin makkaranpaistoon hattusaareen ja sitten mentiinkin lomakolin rinteitten alapäähän kotaan paistamaan makkaraa Jorkkikin oli siellä poikineen ja Veskun pojat oli kanssa. Sisar miehineen mukana. Ja saunominen ilalla.

Ma Tytär läksi jsuuhun työmatkalle ja minä laittelin mökkiä kuntoon ja läksin puolyhen maissa ajelemaan hessun ja kärryn kanssa nivalaan, kärry oli juuassa kun laittaneet peilipöydän siihen myös, siinähän oli jo minun sivustavedettävä. Matka meni hyvin vaikka välillä mäkisellä jaksolla olikin liukasta. Mökki oli kauheen kylmä, onneksi kerkisin lämmitää, hessu oli mulla yötä. Nuoret tulleet kaheksan maissa kotiinsa.

Ti menin karvikseen kossia hoitamaan kun piti olla aikaisin. Jänis oli pihalla kun menin, hessu kytkettynä sisälle, ois voinu lähteä jälkeen. Siskolta meseviesti, joka valvotti, mutta nocando! tai voi. tosin osa viestiä jäi lukematta kun naapurin tytöt tuli kylään ja vahingossa painoin ruksia viivan sijasta.

Nukuin viime yön sivustavedettävässä.