Saunottu on ulkosaunassa ja uimassa käyty aina ennen saunomista, on ollut niin ihanan lämmintä.

Kävin Juuassaki, olin kotipaikalla yöt. Syötiin monesti porukalla paitsi velimies oli Venäjällä eikä osallistunu siis kun yhen kerran ateriointiin. Tilda ajoi kerran lähtiessämme jäniksenpoikasta, onneksi se (Tilda Silmänisku) tuli autoon kun lähdin. Ei ollu vioittunut mitenkään, veli oli nähny sen myöhemmin, oli aika ilkeää kun se huusi se jänönpoikanen, ja olihan se söpönsöpö.

Sunnuntaina siskon porukat yllätti ja toi pitsat. Kun oltiin syöty ja kahvet keitetty pihaan ajoi punainen auto, kovasti ihmeteltiin että kukas se nyt tänne tulee, sehän oli serkkupoika Lahdesta tyttärineen, olipa mukava. Hän kertoi että isän siskot ovat Korven mökillä ja minä päätin käydä tervehtimässä. Mentiin tildan kanssa pellon kautta ja meinasi tilda saada (ainakin)  selkäänsä serkkutytön koiralta, mutta pelastettiin useamman kerran, kerran serkkupoika joutui jopa vetämään kettuterrieriä hnnästä erottaakseen tildasta sen. Muuten toisi mukava oli nähä mummeleita.

Illalla kävin juuassa asuvan serkun ja hänen uuden miehensä luona ja heille oli tulossa em. serkkupoikakin ja olipa mukava kuunnella rekkamiesten juttuja. Ja tildalla oli semmoinen koirakaveri joka leikki ja leikki ja leikki, molemmat sitten väsähti totaalisesti. Tilda kävi välillä suihkualtaassa viilentymässä. Näillä aivan upea piha tekeillä ja näkee että siitä tulee aivan upea kun ovat jo niin paljon saaneet valmiiksi.

Maanantaina sitten siskon luona ollessa kävin feississä ja näin että kummityttö on Kolilla, ja niinhän minä menin heille illalla. Oli mukava nähdä hänen lapsensa vain vähän vanhempi minun mummoteltavaani, saunoin ja uinkin. Nämäkään koirat ei tildasta tykäänny, se oli autossa ja toinen serkkupoika kävi sitä välillä taluttelemassaHymy. Sain idean hommata kiikun kossiile, ja Huutohan se toimi.

Kotimatka sujui hyvin.

Suunnittelin tuon puukasan sirkkelöimistä, että sirkkelöin sen tyttären appiukon sirkkelillä ja kun sisko kuuli sen niin sanoi että ethän sinä voi yksin sirkkelöidä, ja niin he ystävälliseti päättivät tulla kaveriksi. Niin me sitten langon kanssa sirkkelöitiin perjantaipäivä ja sisko ammas kossia. Lähettiin sit peräkkäin Juukaan, puolimatkasta sisar tuli minun kyytiin Hymy, loppumatka ajettiin eri reittiä. ( sain pöntöltä satasen sakot Huuto)Tältä reissultä lähtiessä ei ollut kiva lähteä kun tuli hirmu surullinen olo ja sisar luuli että loukkaannuin vaikka näin ei ollut.

Ke-pe oltiin ystävän mökillä. Sää suosi meitä eikä juuri mitään tehty, otettiin arskaa ja onneksi ystävä sanoi että kyllähän sinä uit kun tänne ollaan tultu, ja niin minä uin ja oli ihanaa uida. Tilda meinas koko ajan kintuille hyppiä ja paarmoja oli ja iiiiiihanat kylvyt. Saatiin me kuiteski pöytä kappaleiks.

Sain Huudosta tildan pureman kirjan sijalle uuden kirjan  Hymy. Työkaveri tuli kahvelle näyttämään uutta tukkaansa ja kivana yllätyksenä pääsin hpj kirppikselle, ostin paidan.

Pihaa olen laittanu sen verran että tasoitin tuon Haapaperän puoleisen pihlajavainaan juurikohdan nurtsiksi, nyt pitäis käydä heinänsiementä siihen. Kiviä olen jnkn verran jielannu toiseen risteyksenpuoliskoon. vaan ei ole nuori enää olkapää kipeytyi niin että on aika kipeä,pitää tänään kokeilla jos se kestäisi tehä jotain. Nuo puutkin pitäisi pilkkoa Jalka suussa

Kävin kaksi kertaa maatalousnäyttelyssä, ihan kivaa oli, aina siellä sama tunnelma, "must" joka kesä. Toisella kertaa naapurin tyttö kävi tildaa ulkoiluttamassa ja toisella kertaa tytär.

Äänestin meidän uimapaikkaa kommentilla ja kommentti oli päässy lehteen.

Nuoret on käyny pyörällä kylässä, olihan se kossi suloinen kun istua napotti kypärä päässä kyytillä Pusu. Kävivät kerran mulla ulkosaunassa.

Ammasin kossia kun äitinsä kävi mustikassa, ei niitä kuulemma niin hirveästi oo.

Nuoret kävi eilen toisen kerran näyttelyssä, kossi ukkolassa sen aikaa. Kaksi ukkosta oli eilen.