Nyt on loma alkanut. Kova työkevät takana ja stressi purkaantui eilenaamulla, ei osannut kuin märistä,vaikka syytä ei olekkaan, mutta kaippa se märy teki tehtävänsä kun on niin hyvä olo. Nyt sitten on kolme mummoteltavaa, nuorimmainen on pikkuinen tyttö, jota sain eilen pitää sylissä kauan, tätä kannattaa jokaisen äidin odottaa, mummottelua. Pojat ovat melko viikareita, vauhtia ja vaarallisia tilanteita riittää... ja ääntä, vaan ei pikkuneidin unia haittaa.
Lomalla pitäisi saada tehtyä jotakin asioita, luettelenpa ne tähän jos saisi sitten tehdyksi
- kierrätykseen semmoiset vaatteet, joita ei tule käytetyksi
- yläkerran siivous ja järjestely
- auto ON SIIVOTTAVA
- ikkunat PESTÄVÄ
- autotallin siivous
- ahomansikoita kukkapenkkiin, asiakkaalla oli, hyvä idea
- ja tietysti kitkemishommia riittää
Kaiken edelle menevät pikkuihmiset, joiden kanssa aijanviettoa mahdollisimman paljon.
Heti kun olen saanut laskut maksuun lähen Ylivieskaan ja ostan vauvalankoja, yhen suskulaisen tulevalle vauvalle aioin neuloa vauvanutun ja housut ja hatun ja tossut, neulominen on niin superkivaa hommaa.
Aamulla aloin keittämään toisia kahveja vaan eipä ollukkaan virtasta saatavilla joihinkin kohteisiin. Aikani kattelin tuossa sisälläolevia sulakkeita. Mikään vaihto ei auttanut. soitin sitten velimiehelle, ja sieltähän se apu löytyi. Piti etsiä pääsulakkeet, ne kun on kuulemma pakko jossain olla, no, ne oli ulkorakennuksessa, ja ihan vaan irroittamalla sulakkeet ja panemalla takaisin paikoilleen, vika parani.