Nytpä en käyttänykkää Hessua pissillä joten sääarvio ihan mittarin perusteella, 7 astetta pakkasaella. Eilinen päivä hujahti iäisyyteen niin nopeasti että ei tuntunu iltapäivällä maholliselta että onko se jo puoli kaks. Pikkumies pirteänä ja kova on halu kiivetä ja koko ajan on päästävä pystyyn, lattiatason lelut saa olla aika rauhassa, eilen oli jo ihan pelkkää sileää vasten.

Tein sitä pitsaa raksalaisille ja aina siitä tulee liian paksua, tänään kokeilen vähän muunnettuna jauhelihapiirakkaa, jauhelihapiirakkaa en ole ennen tehnytkään, saapa nähä mitä tulee kun laitan osaksi kasviksia ja ohjeen kuohukerma on kevytkermaa, paljon sipulia niin eiköhän si siitä.

Nyt ei ole nuorten talo paljoa vaille valmistumista, eilen tytär vei jo ekat kamat sinne ja tytön anoppi miehineen oli siellä siivoamassa, on se hyvä kun on porukoita vähän nopeuttamassa muuttoa, minun piti jo eilen märistä vaikka en minä silleen oikeasti surua märise vaan jää vaan niin kova ikävä sitä sakkia ja ainaskin pikkumiestä. Ruokapöydässä oli ollu valmistusvika ja verhoja ei oo vielä ommeltu vaan en kyllä valittais kun pääsee niin mukavaan ja hyvään taloon asumaan.

Eilen oli käyny kunnan rakennustarkastaja ja oli kovasti ja vävy sanoi että aidosti kehunut taloa Cool.

Mulla on kurkku kipee ja ääni painoksissa, muuten ei oo kuumeinen eikä kipee olo, nuoretkin valittelee että on flunssainen olo.

On niin haikee olo että ei kiinnosta suunnitelmien teko mitä sitten muuttelen kun ovat muuttaneet, tänään otetaan käyttöön uusi syöttötuoli kun vievät tuon omansa uuteen kotiin.

Koirakuumekin vähän on jäänyt taka-alalle, vaikka kyllä aivan sykähytti Haapavetisten ihku koira.

Taianpa lähteä neulomaan, vieläkin pieniä sukkia nyt tytön kaverin vanhemmalle lapselle että ei vain vauvalle aina jotakin, saaneet esikoistytön kaveriksi pojan.