Eilen tein tosi kivaa touhua eli järjestelin laatikkokaappeja, se on niin kivaa puuhaa kun saa muka laittaa tavarat loogiseen järjestykseen ja puolen tai koko vuoden päästä looginen järjestys on taas ihan toinen, hassu juttu kun tähän ikään ei oo tullu sitä oikeaa, joka kestäisi. mutta tuleepahan joka kerralla jotakin laitettua roskiin tai kierrätykseen.

Luin veeässästä että nunnis irtisanoo ja lomauttaa, kyllä se lama heijastuu tännekkin asti, mulle sillai että sisko on hirveesti auttanut minua nyt vuorotteluvapaan aikaan ja nyt en kyllä voi antaa sen auttaa, vaan taitaa olla turha pyristellä vastaan jos hää jotain haluaa ostaa/antaa, niin se sitten on niin. Eikä sen ukko ihan ekaks jouvvu pois kun se on luottamusmies.

Aivan upea sää ulkona ja sain aikaseks käydä lenkillä ja olipa hyvä olo kotiintultua. Aurinko silleen kivasti tuo esiin likaiset ikkunat, pyyhkimättä jääneet pölyt, vaan eipä nuo liijjemmäti haittoo.

Tein ruuaksi lohkopottuja ja sille dippiä vähän keksityllä reseptillä, mutta mänihän tuo, vaikka ei huippuherkullista ollukkaa, perunat jotenki ei ollu hyviä.

Pitää pakata pkarjalan reissua varten.