Mitähän tällä välillä onkaan tapahtunnu?

Autoa kävin näyttämässä tarkastajalle ja lausunto tulee kun tulee.

Kävin grillaamassa kavereiden luona ja hyvää teki minulle ja etenkin tildalle joka sai aivan onnessaan mellastaa ison pojan kanssa. Hierojallaki kävin ja se kanssa oli mukavaa.

Nurtsia pari kertaa oon leikannu, siinä näkee työnsä jäljen.

Pottu ei ole taimella vieläkään, saas nähä mitä siitä tulee.

Muutamana päivänä olen kossia ammannu kun mummu ruohtinmaalla. Hän osaa jo ihan selviä sanoja sanoa ja kun toruu niin nostaa ihanasti hänkin sormen pystyyn ja sitten kun on sanottavaa niin osaa yrittää hurmata naurulla että ethän sinä mummo nyt tosissas oo.

Nuoret laittavat pihaansa ja nättiä tulee ja minusta hirmu kiva kukkapenkki.

Tänään siivoilin ja tein peräti pullaa, semmosta juhlapullaa, johon tuli paljon voita ja sokeria eikä munaa ollenkaan, hyviähän nuo on, vaikka kaikki vähän liian tummaksi pääsi.

Oottelen siskoa miehineen tänne, tulevat puolenyön maissa, kivaa.

Tallin olen jo aikoja saanu siivottua ja nyt kiva kun saa auton sinne auringolta suojaan.

Yks päivä kävin ykassa ja ostin nuorille muutaman perennan ja itelleni vuohenkilven kun meinaan nyt laittaa nuo tienvierustat niin että toiselle puolelle vuohenkilpeä ja toiselle puolelle kivikkoa. Ja jos intoa riittää niin talon ympärille oisi kiva saada kivikot, sais tuosta päästä tuon kukkapenkin pois kun se ei oo hyvä paikka, saas nähä tuleeko tehtyä kaikki nämä, ja vielä tuo kivikasavesijutskaki on tekemätä, vaan jospa sitä tästä virkistyisi.

Isän kuolemasta tänään 26 vuotta.