Onpa kivaa Hymy, tänään haetaan Tilda, tytön perhe lähtee mukaan. Suunnitelmissa on lähteä ennen kossin aamupäiväunosia. Kyllä jännittää miten sen kanssa osaa olla kun ei sitä pentua niin usein hankita.

Sain aika paljon aikaan. Siirsin tuvan peilin eteiseen, vähän se on matalalla, isommilla ei pää näy, mutta sitä ei saanut korkeammalla ja laitoin huoneessa peilin seinälle se olikin vaikeampi juttu kun piti laittaa semmoset erilaiset ruuvit kun on nuo jauhoseinät. Tuvasta siirsin isomman sohvan huoneeseen kun on tuvassa niin täyttä ja sivusta vedettävän siirsin tuvan puolelle ja pyörivän tuolin keittiöön. Tuo iso sohva olikin hankala kun se on painava ja iso, mutta semmosen rullakon mikä on ollu ison kukkaruukun alla se onnistui. Pitäisi vielä keksiä semmoinen järjestys että saisi äitin tekemän raanun tuvan senälle.

Pyykijytskat hoidan yläkerrassa niin on tilaa psremmin. Tildan häkille löytyi paikka vedettävän päästä. Os se mielenkiitoista nähdä ikävöikö se kovasti kotiin, nyt jo olen päättänyt että se saa nukkua vieressä.

Sisko soitti ja tytön kanssa meseteltiin, ja sisarenkin kanssa mesetettiin.

Yksi änkyrä lauennut Tukittu.

Käytiin ekaks tytön anopilla kylässä ja sitten haettiin tilda. Vävyn kanssa käytiin isoa navettaa kattomassa, 3 robottia.

Nyt Tilda nukkuu häkissä, ekaks nukuttiin vierekkäin päikkärit ja sitten käytiin pissillä ja sitten leikitiin ja sitten meinasi että nukkua voi vain sylissä mutta sain se nukkumaan häkkiin. Nyt se tuhisee siellä, on tämä jännää. Siitä on vaikea saada kuvia kun se on musta. Yhet pissit ja kakat sisälle Nolostunut.