Ei oo krapullaa, jotenkin surullinen olo, varmaan noista jakojutuista, ei voi olla varma mitä kukin oikeasti on mieltä, vähä vaikeaa kun ei itekkään tiedä.

Kossin kanssa on ollut aivan ihanaa, kun se nyt on niin hyväntuulinen ja innolla opettelee uusia sanoja, eilen tuli pallo.

Eilen lähettiin aamu-unien jälkeen kylälle, ensin käytiin urheilukaupan konkurssimyynnissä, ei oikein voinu katella kun poju kyllästyi. Sitten käytiin ruokakaupassa ja siellä viihtyi paremmin, viileämpi ja tapahtumia enemmän. Tapasin yhen entisen asiakasemännän, joka tosi kiva tyyppi, mukava oli jutella. Takaisintulomatka kierrettiin kylän kautta niin sai vähän katella ympärilleen.

Ihan ekana käytiin muuten torilla ostamassa siemenpottuja, kerrankin on ostettu siemenpotut, oikein sertifioitua tyrnävän siemmentä.

Sitten ruokailut ja aurinkoisille päikkäreille retro-vaunuihin.

Kun oltiin sitten tildan kanssa ulkona huomasin että sillä on vennot jalat ja tästä kasvupyrähyksen aikaisesta jutusta oli vähän aikaa sitten ollut ystävän kanssa puhetta. Tieteski soittaa pärryytin hänelle ohjeita saamaan, jä hää oliki silleen tienpäällä että tuli munkkien kanssa tänne ja juotiin oikeen munkkikahvit ja vennothan ne jalat on. Nyt siis puuroa ruuan sekaan että ei sais liikaa valkuaista. Saan häneltä aitaa lainaan jos laitan tildalle aidan ettei mee tielle. Onneksi on mullakin tämmöinen ystävä.

Tämä aamu, vappuaamu on ollu aivan upea, pikkupakkanen ja arska kellii taivaanrannassa ihan kokonaan näkyvissä ja päivä aikaa tehä mitä mieli tekee, tai no...

Suunnitteilla on ikkunanpesua ja autonsiivousta ja jos ehtis ja viittis pihaakin laittaa jonkun verran.

Nyt vielä sänkyyn köllimään ja elisapetti teilorin elämänkertaa lukemaan.Jalka suussa