Nyt on Tilda jo aikalailla kotiutunut, itellä vaan epävarma olo sen kanssa ettei pilaisi sitä. Toisen yön nukkui laatikossa kohtu hyvin, samoin seuraavan ja viime yönä sai nukkua vieressä, yöt on menny hyvin ja ulosteitta. Leikkikaveria on kovasti päivällä vailla kun eihän sen kanssa voi koko aikaa leikkiä, kova tyttö puremaan niinkuin varmaan kaikki pennut. Pissat ja kakat tekee ulos kunhan muistaa käyttää terpeeksi usein ulkona. Oli autossa melko hyvin aluksi itki vähän. Tuvan puolelle kun jättää yksin huutaa vaan ja eilen kun kävin kylällä jätin sen häkkiin ettei pure ainakaan sähkölohtoja, niin huuto oli kova lähtiessä ja tultaessa, en tiiä oliko huutanu koko ajan, poikki se oli sitten kyllä. Syli ois paras paikka nukkua, vaan eihän se niin käy.

Naapurin tytöt käyneet kattomassa melkein joka ilta. Ystävä, joka jäi lapsenhoitopaikkasuhteen myötä, kävi eilen kylässä kun nyt meillä molemmilla vapaata.  Oli tosi mukava jutskailla vähän vieraamman kanssa.

Tilda kävi näyttäytymässä hessulle ja hessu pelkäs, varmaan ei oikeasti pelänny, ei vaan tiennyt miten olla noin pienen kanssa, hassu tilanne Kieli ulkona.

Kossi tarttui heti miehen ottein pikkukoiraan. Hän käveleksii jo jonninmoisia matkoja.

Olen järjestellyt yläkertaa ja nyt pitäisi siivota ja sitten käyn vähän jeleppoomassa tytärtä kun on tulossa yli 20 vierasta kossin ykkössynttäreille.

Kävin eilen markkinoilla ja sain hyvän idean, miten myydä äitin kutomia pyyhkeitä; menen kesätapahtumiin myymään ite, hauskaa kokeilla tätä. Ärsyttävää kun myyjät huutelee, sitä ei aina muista kun menee markkinoille että näin on.

Illalla järkkäilin kuvia ekavuotis albumiin, albumin nimi: Eka vuosi mummon kameralla nähtynä.