HymyHymyHymyHymyHymyHymyHymyHymy

Viikon olen saanut olla pikkumiehen kanssa, on oltu ulkona ja lapiotu hiekkaa ja katseltu ja kiskottukin kukkia ja eilen sokerina pohjalla kossi sai uudistaa uima-altaansa, voi sitä pojan riemua! Tänään on suunnitelmissa lähteä katsomaan kun äiti navetoi ukon kaverin kanssa ja mummohöppänä osti semmoisen shortsihaalarin.

Ja sisko miehensä kanssa keksi huippuhuippujutun: lähetään ma iltana asuntoautolla reissaamaan melkein viikoksi. On niin kivaa, että ei taho nahoissaan pysyä, suunnitella reissua!

Nyt pitäisi siivota kun ulkona niin lämmin ettei siellä voi mitään tehdä.

En saanut siivottua mutta tapahtumaa riitti. Hieho poikinut ja väitteli kovasti, kokeilin onko toinen vasikka tulossa, ei ollut, ja kaksi naista teki navettatöitä ja jonkun oisi pitäny kossiaki ammata, suhinata riitti. Ja sitten kossin kanssa saunaa lämmitettiin ja sytykkeet putos palavana lattialle ja ei millään meinannu saada takas uuniin ja kossi teki ties mitä, onneks vaan kauhalla leikki. Sitten saunominen hyvässä saunassa ja sain heittää talviturkin nakuna. Tytär käytti isomummua hautausmaalla ja minä ajelin saunan jälkeen kotiin siivoamaan, vaan taitaa jäädä huomiselle... tai maanantaille Päättämätön.