Nonniin, nyt on työt aloitettu. Maanantain ja tiistain olin toimistolla ja siellähän on useimmiten mukavaa vaikka edelleen kylmää siellä on. Aluksi siivosin kaappeja kun ei ollu konetta ja hyvä aloitushan se oliki, sai hyllytilaa tyhjäksi toisten kansioille.

Asiakkaisiin olen ollu vain puhelimella yhteyksissä mutta huomenna pääsen sitten jo tilallekkin, jännää ja kivaa.

On ollu hirmu pakkasta. Loppiaisen olin koko päivän sisällä ja lämmitin mökkiä kun oli yli 25 koko ajan pakkasta.

Torstaiaamuna lähettiin sitten 30 asteen pakkasessa Rokualle nurmipäiville just ja just läks auto käyntiin, onneks lähettiin kollegan autolla, matkalla mittari kävi 39.5ssä, ei uskallettu käyvvä pissillä välillä jos vaikka ois jäätyny niin että ois vaan kalikka pitäny irrottaa Silmänisku.

Päivät oli ihan hyvät ja ehkäpä liiankin kivaa aina välillä.

Kun sitten tultiin takaisin auton akku olikin jämähtäny, onneks saatiin apujoukkojen avulla autoa työnnettyä niin että työkaveri sai oman autonsa paikalleen ja loppujenlopuksi saatiin minunkin auto kaapeleitten avulla käyntiin ja vein sen korjaamolle jonne ystävällisesti vielä ottivat maanantaita oottamaan, pitää ostaa uusi akku siihen, voivoi mitenkähän rahat riittää,

Pääsin kotiin tyttären kyydillä, hän oli just sopivasti palaamassa töistä eikä tarvinnu hirveesti ylimääräisiä mutkia tehä. Ja hän myös toi mulle vähän evästä eilen kun oli jääkaappi aikasten tyhjä. Nyt on enää 12.5 pakkasta ja tuntuu tietysti aika lauhalta.

Tildan vakihoitopaikka edelleen kiinni ja löydettiin sijaispaikka vaan he just hakemassa koiranpentua eteläruotsista ja niinpä sitten se jäi nuorten huomaan. Oli ollu vähän vaikeeta yöllä kun se on tottunu aina olemaan mun kanssa. Nyt sitten pitää alkaa oikeasti opettaa sitä olemaan yöt häkissä nin voi sitten jättää heille hoitoon jos tiukka paikka tulee.

Kahtena työaamuna kävin lenkillä ennen töihinlähtöä ja se oli hyvä juttu, kun vaan jatkossaki jaksais lähtä aamulla lenkille kun kuiteski on hereillä. Tänään varmaan lähetään tuonne metsään päin niin saa olla koira irti ja minä saan kuvata kaunista luontoa.