Eilinen päivä meni raksalla siivoushommissa, kyllä oli tosi mukava siivota niin kivaa huushollia ja se kun vielä tulee lapsen perheelle niin avot. Kyllä nynyaikaiset talot, ainakin tämä on mukavia, kaikki ne laatikkojutut, sauna, suihku, kaikki niin hyvää, MELKEIN käy kateeksi. Vaan saan minä joskus siellä ihan olla ammajutuissa.

Lapsenlapsi ei enää ole kuumeessa ja nukkunut viime yön hyvin ei ollu heränny kertaakaan.


Aamu-ulkopissireissulla (koira) käytiin pienoisessa lumisateessa ja pakkanen laskenut kuuteen asteeseen. Hessu pudotella kolluutteli jotain katellessaan pikkupöydältä tavaroita vaan eipä pikkumies heränny.


Pitää vähä miettiä pitsatarvikkeita niin saavat illalla raksalla syödä "helppoa" ruokaa. tytön anoppi tulee nyt siivoamaan ja tytärki menee ja mummo jää ammaksi illalla.

Pomon porukat ovat telkkarittomalla tammikuulla, sitä vissiin vois itekkii kokeilla, millastahan se yksinasuvalla olisi? Voi olla viisaampaa että pitää edes sen äänessä, kun ei ketään ukkoakaan kerta kelpuuta tähän iltojen ja vähän muuksikin iloksi. No, kylläpä se kesäaika melkein telkutonta onkii kun sieltä ei sitten tuu sitäkään vähää katottavaa kun nyt.

Tällä viikolla muuttavat ja sitten pitää suunnitella uudet systeemit huusholliin, ois kiva heti alkaa rakentamaan sitä haaveiltua kattilahyllyä tohon keittiön nurkkaan, se varmaan on ykköshomma, niin saa ne tavallaan vanhanaikaisesti näkyviin ja kannet on aina paikoillaan, saapas nähä mistä lautoja siihen nappaan, vävyllä ainaskin on hyvät välineet millä sahata siististi kuhan saa ensin ne laudat ja niihin viivat piirreltyy.