Tanaankin sai kokea uutta!

Eiks teekkin joskus hyvaa olla avaamatta konetta ihan koko viikonlopun ajan, taitaa harvalta meista onnistua!

Kylla Tuula voit kommentoida lupaan olla nakematta painajaisia :<)). Mulla vaan joskus jai niin mieleenpainuvasti sinun hurjastelukertomus eika pelottavassa mielessa, se sitten nyt kaivautui sielun syovereista.

Tosiaan tana paivana kaytiin Vung Taussa. Se on semmonen (luulisin) paratiisin tapanen paikka, viela aika vahan turisteja, mutta palvelusten tarjoajia arsyttavan paljon ja royhkeampia kuin Saigonissa, ei siis olekkaan paratiisi. Mutta jos kauppiaat ottas pois niin luulisin aika lahella paratiisia.

Ekaks kaytiin taksilla vuoristossa ja AIVAN UPEAA! Ihan melkein liikuttui (mullehan se on niin vaikeaa), niin kaunista oli. Valilla ajettiin aika hurjia ja jyrkkia ja korkeita mutkia ja kaiteita ei hirveasti ole, vaan eihan taalla ole jaatakaan ja taksilla oli uusi auto. Kuitenkin tuli mieleen Kolin paha kurvi. Ja taalla sain sen kaipaamani kuvan naudasta, oli sonnipoika, saatetaan sitten katsoa "mita sonni tahtoo kertoa", valoa ja ilmaa ainakin oli riittavasti, kun te just talla aikaa harmittavasti olitte siella navetassa opettelemassa tata juttua, mukava sitten kuulla miten sekin homma meni. Saankohan Tarjalta privatevinkkeja?

JA SITTEN MINA SAIN UIDA ETELA-KIINAN MERESSA! Ei sita uimiseksi voi kutsua kun oli niin isot aallot mutta umpisukkelossa kavin ja pulikoin jonkunverran siella ja viela piti myohemmin kayda varpaita uittamassa meressa, mahtava tunne kun tiesi miten kauan aavaa riittaa kun katsoo merellepain. Mentiin ja tultiin lentosiipialuksella, jossa varmaan lahimmin naki viidakkoa, ei sinne houkuttanu lahtea rampimaan oli se sen verran pelottavan nakoista. Paatissa hinta oli meille lankkareille 100 000 dongia ja paikallisille 60 000 dongia, aika suuri ero, matka kesti 1,5 tuntia suuntaansa. Tulomatkalla satamassa vedessa oli kuolleena joku, ehka muurahaiskarhu. Se nyt ei niin upeaa ollu.

On taalla muutenkin monta tosi ikavan oloista asiaa esim kerjalaiset. Nain eilen niin pienen ja kuihtuneen mummelin ettei tosikaan!

Alkaa jo kovasti mielessa siintelemaan kotiinpaluu ja piti punnita laukku sopisko sinne jotakin ja sopiihan sinne vahan. Huomenna lahen viela Langin kanssa shoppaamaan, on sitte paikallinen opas tinkaamassa. Vahan enemman arveluttaa motskan kyyti kun nahtiin tullessa kun kaks tyttoa kaatu semmosella.

Kaksi yota jaljella.

Hyvvee Yota!