Kova päivä pituudeltaan, kossi oli melkein kellonympärystän, ei siinä mitään mutta hää ol kuumeessa ja vauhtia riitti, kuumeenko siivin lienöön käveleskellyt pitkiä matkoja, mutta oikein oli iso riemu kasvoilla kun käveleskeli. Kovasti näitä pieniä toisensa kiinnostavat vaan kun ovat vaarallisia puolin ja toisin ei voi jättää hetkekskään valvomatta kun kossi käyttelee jo kovia otteita eikä ymmärrä että ei saa eläintä tommuuttaa ihan miten tahtoo. Koirakin puree aika kovasti ja kovasti haluais pureskella pienen sormia ja jalkoja ja sehän on ehdottomasti kielletty ja se näyttää tietävän sen mutta toisaalta saa vääränlaista viestiä kun poju työntää sormea suuhun. lelutkin olis kivoja jos sais leikkiä toisen lajin leluilla, eikä sitä ehi ihan kokonaan välttää ja toisaalta tässäkin kossi tarjoo leluja tildalle. Varmaan sitten joskus naurattaa nää tilanteet kun nakkaat kossin retkisänkyyn ja lasket tildan ulos ja oven raosta pujahat sisään ja ulos että kumpikin pysyy valvonnassa.

JESSSSS, joulu ja samalla pääsiäisvieraittenkin vuodevaatteet silitetty kaappiin, venyihän tuo vähän joulujuttujen laitto kaappiin vaan sielläpä ne nyt on eikä kukaan tiiä että lissulla vähä venähti silityspuuhat.

Soitin veronmaksajien liittoon voiko perinnön siirtää suoraan seuraavalle sukupolvelle ja senhän voi, sai oottaa hirmu kauan ennenkuin sai lakimiehen puhelimeen, meni paljon rahaa, ei ees viiti kattoo puhelimesta miten kauan meni, mutta selvispähän tääkin asia. Pitää vaan vielä soittaa sille perunkirjoittajalle tästä asiasta.

Kyllä kaali on hyvää!