Illalla se tilda testas mikä on parasta ja halvin oli parasta, ihme kyllä. Luulin että se syö järjestyksessä kun se halvin oli siinä suun eessä mutta kun pyöräytin kuppii niin siirsi syömäpaikkaa. Ja kynnetkin saatiin aikaiseksi leikata, se kun on mulle vastenmielinen homma kun marialla se verijuttu niin lähellä että melkein aina sattui, tildalla ei vielä kertaakaan sattunu, mutta vastenmielisyys jäi päälle.

Ekaks ulkona roudailin mursketta, se on kaikista kolmesta multa kivet murske raskainta, mutta toistakymmentä kärrii kuiteski sain levitettyä.

Puitakin lopulta aloin pilkkoa ja se on kivaa hommaa, hartiat tykkää ja saa hien helposti.

Nokipoika kävi putsaamassa takan.

Hain ystävältä ne kuivatut banaanit ja tildalle namit, oli taas sattunu "kivaa", kukkapenkin kukat leikattu luvatta samalla kun siistineet naapurin aitaa. Ja sattuipas kivasti ku olen suunnitellu vihreän tomaattisalaatin tekoa niin ystävä kysyi että teenkö ja minähän pitkästä aikaa olin aikonu tehä ja sain sitten kaksi pussia vihreitä tomaatteja Kieli ulkona.

Sitten hain pikkumiehen ja nautin hänen seurastaan ja läksivätkin yllätyksellisesti ukkolaan kun menneet mökille pääasukkaat.