Sain aika paljon eilen tehtyä; sohvat, pöydät, tuo mummon sohva olikin hikinen tapaus kun ajattelin se sopivan rapusta vaan eihän se sopinu ja se piti purkaa kesken matkan, se sujui ihan helposti mutta nuo tuolien välitapit oliki eri juttu kun ei ollu oikein hajua miten ne helpoiten saa, tytär kyllä on koonnu sen moneen kertaan ja ei antanu ylpeys periksi kysyä, ne piti päätyruuvit jättää löysälle että sai kaikki tuolit toisiinsa ja sitten vasta kiristää, akkuporakone helpotti sillä sai suitsaisapelisti purettuu ja aukastuu ruuveja. Olohuone tuli ihan kivaksi samoin keittiö. 

Nuoret kävi pikaisesti ykaan menomatkalla ja vielä paluumatkalla hakemassa kamoja mukaan, olivat ostaneet pari mattoa ja muutakin jotain. Niille oli tulossa kossin kummitätitäti poikakavereineen saunomaan. Minä pakkasin naulakosta heidän vaatteensa ja kenkänsä ja kyllä se jäi aika aution näköiseksi. En käyny kylällä enkä kylässä kun ruokaa kaapit täynnä ja touhuaki oli koko päiväksi.

Vuodevaatteet olivat koko päivän ulkona, toivottavasti pp pökertyivät ees. Vaihoin puhtaat matot. Jouluverhotki pitäis vaihtaa Nolostunut. Keittiön kaapit kans järjestelin uuelleen ja tiskipöytä kaikkineen on aika tyhjä, ehkä liiankin tyhjä, on niin tekemättömän näköinen.

Mulla oli eilen mannapuuropäivä kun pitää saada ylimääräiset kaappista pois, ihan hyvin meni, iltapäivästä piti laittaa hilloa ja viimeisen satsin paistoin voissa + 4 voikkaria päivän mittaan, luulen että budjetoimani 5€/päivä alittui reippaasti.

En sitten jaksanut saunoa, suihku vaan eikä tarvinnu unta houkutella.