Tanaan olin sitten motorbiken kyydissa vaikka ekana paivana Matille sanoin ei koskaan, mutta never say never toteutui nytkin.

Ensin piti asettautua oikein kyytiin ja enhan mina tiennyt saako kuskista pitaa kiinni, no, ei se kuulemma nain vieraiden kesken ihan soveliasta ole, mutta han lupasi, en sitten kuiteskaan pitany kun toisella kadella, kyyti on TOSI MUKAVAA. Aivan uskomattoman kiva parryytella siella joukon seassa, mukavampi kun syklolla, siina on lisaks saali kuskia kun joutuu isoa lastia kuljettamaan.

Ekaks kavin semmosessa rukoilupaikassa siella oli kauniita juttuja.

Seuraavaksi tutustuin sotamuseoon ja se oli aika karmea paikka.

Soin katkakrapurullia, hyvia olivat.

Sitten sattui kiva tapaus kun talsin kadulla niin siellahan koko ajan aletaan kaupan yritys "minne olet menossa" ja jos siihen vastaa vahankaan ystavallisesti seuraava kyssari on melkein aina "mista oot" ja kun vastasin yhelle mista, han alkoi suurinpiirtein jeejeeta huutamaan: hanen siskonsa on helmikuussa tulossa Suomeen hoitsuksi, Helssinkiin tietysti. Kutsui siskonsa paikalle ja sain kertoilla hanelle Suomen erilaisuuksita, vaihettiin sposoitteet. Pitaa muistaa meilata etta ostaa mahd paljon vaatetta taalta kun hintaero on kasittamattoman iso.

Tarjalle tiedoksi etta paikka jossa olen on Ho Chi Minh City ja osoite 40/31 Bui Vien St.,  Pham Ngu Lao Ward,  1st Dist - HCM City, Hotla on pieni eika silla ole kotisivuja . Tassa lahella on semmonen iso ostoskeskus, loytyisikohan se kookeltaen, Sen nimi on BEN THAI MARKET. Nyt olen ottanut paljon kuvia, tanaan ostin tikunkin ja sain kuvat kopioitua sille, tikut ei oo taalla paljonkaan halvempia kuin Suomessa. Ostoprosessi kesti paatoksenteon jalkeen varmaan tunnin kun kirjoitettiin oikein iso kuitti ja meinattiin muuten "unohtaa" antaa vaihtoraha, sitten marssittiin ylakertaan, jossa tehtiin vakuutuspaperit. Kuvia en jaksa alkaa laittelemaan tanne kun pitas piuhojen kanssa alkaa soheltaa.

Huomenna ois lopultakin tarkoitus lahtea Mekong-joelle ja maaseuturundille.

Tanaan oli kuumin paiva mita on ollu, mutta ihme ja kumma; ei taa niin kauheeta oo :-). Nyt taalla muuten on vahan kukkaloistoa, jota ootin nakevani. Pitaa kysella onko taalla milloinkaan runsaasti kukkia.

Eilenillalla tuli kadulla vastaan joku tyttonen ja kysyi " you remember me?", ja tietysti kahtelin holmon nakoisena koska vaikka kaikki ovat erinakoisia ei sitten vahan ajan paasta tunnista kuin erikoisimmat kasvot, han sitten haroi hiuksiaan ja se oli se kampaaja, kertoi kayneensa useamman kerran Euroopassa mm. Hollannissa ja Puolassa, heilla on vain 5, ajatelkaa VIISI, paivaa lomaa vuodessa, mutta palkatonta lomaa voi ottaa. Ja kutsui uudelleenkin kampaamoon, jossa on toissa.

Pitaa tasta lahtea hotlalle ja ajoissa nukkumaan kun aamulla soi kello.

Se on MOI!

Nyt ois Paaterolla vitsit vahissa: hamahakki astelee tuolta nayton takaa kohti!