Ja taas viikko mennä hurahti salamannopeasti. Töissä oli mukavan vaihteleva viikko, sai tehä kaikkea sekalaista ja päähommaankin alkaa päästä sisään, ei voi kuin ihmetellä kuinka hampaattomaks vuojjessa menee.

Järjesteltiin laskiaisriehaa ja saatiinhan se aikaseksi, nyt on tulossa yks tyttö poneineen taluttamaan ponia lapsi selässään, jeeeeeeeeee. Ja huijjankelekkaki on, huippista. Linkoojat mäentekijät ja kaikki. Pitää vielä hommata makkarat ja mehut myytäväks ja tarjoiltavaksi.

Hajin paikalliseen ilmaislehteen kyläkirjuriksi, en tietysti pääse kun oisin hiiirmu innostunut asiasta. Kävin siellä toimistossa kun vein tapahtumailmoituksen lehteen.

Pikkumiehen seurasta sain nauttia vasta perjantaina, mutta sitten meillä olikin yhteistä aikaa kolme tuntia ja tänään kävin kylässä heillä, ja taas sain leikkiä, mummon elämän tärkein asia.

Lunta on tullut oikein eholtaan ja hyötyliikuntaa on tullut ihan kivasti, lenkillä oon käyny laiskasti, tänä aamuna kuiteski kävin ennen aamupalaa lenkillä, oikein piristävä tapa aloittaa päivä!

Siivousinto ei ihan satasessa eilen ollu ja vielä kolomen aikaan homma tekemättä, siispä ihan silleen pintasilaushommana tein ja täyvvestä männöö.

Uuenlaista evästä olen laitellu, semmosta sekasoppaa mutta yhteisenä tekijänä maustaminen niillä aasialais, teksmeks ja  semmosilla kastikkeilla, hirmu hyvvee tulloo!

Ja vielä, VIELÄ...