En sitten käynyt kaupassa, hapatin viiliä toisen purkin tyttären tuomasta viilistä ja niin sain piirakan tehtyä, hyvää tuli ja energiaa vähän. Ja kun ei oo hedelmiä niin pakastimelle ja keitin kolmen marjan soppaa, ja hyvää tuli tästäkin. Kurkku ja tomaatti jaetaan niin moneen osaan kuin on aterioita tiistaisiin asti, oikeastaan ihan mielenkiintoista tämmönen sompailu.

Sitten järjestelin paikkoja silleen että siirsin huoneesta mappihyllyn rappujen alle ja klaffista yks osa pois niin se mahtuikin myös rappujen alle, nyt saa mapit esille. Naapurin Kaisa oli kaverina mappihyllyn siirrossa. Ja sitten kasasin sen ikean rappuhyllyn ja tietysti yksi osa meni itestään Kieli ulkonaväärinpäin, huomasin sen kun asettelin hyllyä seinälle, ei passannu ollenkaan tai sitten hylly meni ihan vinoon. Se seinäjuttu on semmonen että seinään tulee rautatapit ja niitten pitää osua hyllyn laidoissa oleviin reikiin, se puoli meni yllättävän hyvin kunhan sai hyllyn ja reiät kohalleen, siis ei menny silleen että reikä ois pari senttii oikealla tai vasemmalla, aika hyvin mitattu Cool, ja vielä se, että koneella porailin ruuveja kiinni niin just sen väärinpäin olevan hyllyn toisten ruuvien kolot pyöreänä ja meinas usko kertakaikkiaaan loppua mutta kun huonekaluavaimen takoi vasaralla reikään, niin sai ne auki, mutta kova oli homma. Kuvagalleriassa on nyt hyllystä kuva, ei siellä ookkaan kuin se opettelu että osaanko laittaa.

Siivous jäikin sitten lapsipuolen asemaan, mutta so...

Oli ystävänpäivä ja aika monta viestiä sain ite tosin en aloittanut kun en raskinut.

Tänään jaoin kyläseuran laskut omalle osuudelleni ja samalla kävin tarkkomassa yhteisvastuita, nyt oli kaks taloo jotka ei antanu rahaa, toinen sanoi ettei ole rahaa Klink Klink (raha) ja toinen suoraan ettei anna, ja vaapaaehtoistahan tämä on ja kunniakasta noille etteivät käyttäneet "korttiselitystä", koska mulle on sattunu että rahaa ei ole kässinä, jos nyt ei muutenkaan, ole ollut. Vielä jotkut paikat käytävä.

Sitten tehtiin mainos kyläseuran laskiaistapahtumasta.

Ja nyt loppupäivä ihan mitä huvittaa eli lukemista ja neulomista.