Tänään tuli surullinen viesti; entinen työkaveri kuollut, hänen kanssaan olin paljon kämppiksenä ja naurettiin paljon ja kaduttaa kun en pitänyt yhteyttä kun aika kavereita oltiin. Hänen olkapäätään vasten sai vaikka itkeä ja luotto pelasi.

Eilen kävin kyläseurakaverin 50 synttäreillä sitten kävi ystävä kylässä. Kovasti jännitti miten menee hoitopäivä, yllättävän hyvin meni paitsi jätöksiä enemmän sisälle.

Pari kiperämpää tilannetta, toisessa kossi jumissa vaunujen ritilässä ja koira ois pitäny viedä ulos pissalle, nyt tuntuu peaceofcake jutulta vaan aika sährinki kun tilanne päällä, no, pissit sisään.

Toinen oli kun oltiin kahvilla ja koira taas halus ulos, läksin avaamaan oven että käytköön, sillä aikaa kossi kaatoi maitokahvit pitkin itteään ja pöytää ja lattiaa, mutta kakat tuli ulos. Onneks ei kahvi ollut kuumaa.

Koko päivänhän se tietysti oli kovaa vahtimista koko ajan vaan niinpä siitä selvittiin ja päivä meni siivillä enkä edes ole hirmu väsyny. Pyykkiä oon pessy siinä sivussa 4 koneellista pitää lähtä viemään viimeinen ulos ja pakko impata ennen nukkumaanmenoa.