Onpas taas kulunut pitkä aika kun olen saanut aikaiseksi kirjoitella mitään.

Pihahommia olen tehnyt jonkinverran, kiviä on enää vähän jäljellä, tänään olisi tarkoitus urokoida niin että pihalla ei olisi yhtään kiveä. Vuohenkilpipenkissäkin on jokunen taimi, kyllä tuo multa onkin kivaa roudattavaa kun se on NIIN kevyttä verrattuna kiviin ja murskeeseen.

13 pvä sunnuntaina kävin peltolenkillä ja sain kivoja kuviakin otettua ja Tilda sai jotakin siemeniä turkkiinsa niin että muutama päivä piti oikein ahkerasti lakaista lattiaa, uskomatonta että siemeniä tippui vielä viikon kuluttua vaikka yritin harjailla niitä turkista pois.

Tilda oli ripulilla ja niin kipeänä ettei edes namipalat maistuneet, sain ystävän ohjeella lääkettä apteekista ja kotilääkettä munankeltuaista ja jotakin hapanmaitotuotetta sekaan ja heti parani ja nyt täysi höyry päällä.

Yks päivä kävin pesemässä tyttären perheen ikkunat, tulee tosi hyvä olo kun tekee jotakin toisille.

...ja särjin heidän pöytänsä Huuto. Ja olin lauantaina vähän jelppimässä huomisten vävyn synttäreiden tiimoilta. Pikkumiestäkin olen jonkunverran hoidellut ja huomennakin on meiningissä hakea hänet aikasemmin hoidosta ja olla "jemmaan" hänen kanssaan kun lähen viikoks itikseen.

Eilen oli yhen tutun ryhmärotinoilla, olipa kiva juttu ja söpö pienokainen.

Marjojaki oon käyny kattelemassa huonolla menestyksellä.

Perjantaina kävin meijjerin markkinoilla ja näin monenmonta tuttua ja tulipa jo työasioihinkin palattua sekä kollegoiden että pomon kanssa.

Eilen kävin myös kärkkäisen sikamarkkinoilla, eipä siellä hirmuisesti porukkaa ollut. Ihan hirmuisesti tekis mieli kameraa joka siellä hyvässä alennuksessa vaan ei uskalla ihan viimeisiä turhuuteen laittaa, pitää käydä tarkistamassa lottotili Klink Klink (raha).

Tänään oisi suunnitelmissa myös ystävän luona banaaninpilkkomista Kieli ulkona.

Haapavetisille tullut koiravauvoja su iltana, 5 tyttöä ja 2 poikaa, melko sakki.