...ja tanaan seuraavaa...

Aamupalan jalkeen kavin "kotikadun" kampaamossa pesettamassa hiukset ja ois pitamy tata kokeilla heti alussa tosi topakat otteet ja kasvohieronnankin teki niin etta varmaan nuorruin 10 vuotta ;<D.

Tuossa lahipuistossa alkoi nyt uuttavuotta (7.2) varten kukkien myyntinayttely ja on kauniita kukkia tarjolla, varmaan Hennaa kiinnostaa nama kuvat. Mina tyhmantyhma en ladannu kameraa mutta nyt on enaa aikasten kivoja kaktuksia kuvaamatta, pitaa kuvata tana iltana tai sitten huomenna, huomenna lahen kahen maissa kentalle. 

Sitten jonkun paivan jalkeen tanne saavuttua kun paasi kuvan oton makuun niita on tullu rapsittya hirveesti, mitenkahan ne jaksaa kasitella.

Kavin syomassa paikallisessa tyolaisten paikassa, noin 50 senttii ja hyvaa ruokaa ja isohko annos, ihan tyomiesten ja naisten seassa soin, siella kayn viela huomennakin.

Aikaisemmin kerroin taiden etsimisesta mutta ei se sita ole, he etsivat ja nyppivat harmaita hiuksia.

Langin kanssa kaytiin paikallisessa supermarketissa aika samanlainen kuin meillakin; lihaa ja kalaa toki pajon avotiskilla ja ayriaisia ja kaloja elavana altaissaa. Mulla oli siellakin kamera mukana mutta tuli tati ja sanoi ettei saa kuvata mina sanoin etta OK, tati kuitenkin seurasi kassalle asti etta en varmasti ottanut kuvia, mitahan se epaili, paikassa ainakaan ei ollu minun mielesta mitaan havettavaa.

Sitten mentiin kahville joen rantaan se oli semmonen paikka etta rantaan oli tehty betoniseina ja pelkka naru estamassa jokeenputoamista ja kahvilassa oli lepotuolit joellepain ja se oli niin kaukana etta siella oli hiljaista. Oltiin siella neljan maissa ja silloin vuorovesi vaihtaa suuntaa, olipa mukava naha sekin kun joessa kelluvat vesihyasintit vaihtoivat suuntaa. Mennessa ja palatessa oli motskan kyydissa aikaa katella ymparilleen ja kylla oli jokiayrailla kurjaakin kurjempia asumuksia ja sitten kaiken keskella oli aivan upea asuinrakennus.

Yritan jaksaa valvoa myohaan etta nakisin joen yolla.

Toivottavasti loydan huomenna oikeat portit ja paivakirjan viimeinen sivu tulee kirjoitetuksi kotona Marian tuhinaa kuunnellen.

Jos paasen Ouluun ja saan auton kayntiin (ja jos avaimet loytyy) minun pitaisi olla kotona torstaina kahen maissa, saiskohan ajastuksella saunan siihen lampimaksi? Ja jotain paallepantavaa ettei tarvi koko huushollia kiertaa?

Sisar Juuasta heitti tekstaria etta ainakin Pohjoiskarjalassa satoi ihan reilua vetta, Pohjanmaasta en tiia.

Ja nyt haikeana viettamaan viimeista iltaa, aion kayda tuolla iltakadulla kattelemassa ja syopasemassa ja jos jaksais viela joella piipahtaa. :>/.

Heippa!