Kyllä vappupäivä meni laiskotellessa ja upeaa säätä ihaillessa.Sentään vähän pihaa laittelin ja toin ulkopöydän ja tuolin ulos ja söin ulkona, vaihteeks muuten kaalia.

Eilen sain tupapuolen ikkunat pestyä ja siivottua vaan aika hyvin tilda kuljettaa roskia sisään ei oo siivotunnäköistä kuin hetki vaan. Taas sai samat lakanat narulta ihanantuoksuisina illalla petata sänkyyn, elämän pieniä ilmaisia ylellisyyksiä; ulkonakuivatut lakanat tuoreeltaan käyttöönn, oonpa tainnu mainita aikaisemminkin.

Hain ystävältä puutarha-aitaa lainaan jos tilda meinaa karkailla niin saa laittaa aidan tuohon tienvarteen. Pesetin auton kun tytär tarttee sitä ens viikolla niin ei ihan niin rapaisena sitä kehtaa lainaan antaa

Arska pani parastaan koko päivän eikä pilvet häirinneet häntä.

Tilda teki pissejä sisään vaikka kuinka ahkerasti käyttelin ulkona, ei sillä taida vielä olla tietoa minne saa pissiä ja kakata ja minne ei.

Toissayönä oli ollu niin kova pakkanen että hangella hengailin tildan kanssa aamulla tuossa etupihalla kun pi tai ka ooteltiin. Voi kun itikantoukat nyt kärsis mahollisimman paljon. Viime yö on ollut lämmin.

Tänään viedään haudanlepoon Tuohimaan Marjatta, työkaveri, jonka kanssa oltiin kämppiksenä monet kerrat ja makeat naurut naurettiin ja syvällisiä puhuttiin. Oisi kyllä ihmissilmin tuntunut että Marjatta ois ansainnut terveitä eläkepäiviä saada viettää, vaan ei yhtäkään. Syöpä vei hänet.

Sukulaisperheen tragedia mietityttää ja mitenkähän siellä aletaan elämää uudelta pohjalta rakentamaan.

On ollut hiljaista juuasta päin.