Aivan upea pakkasaamu, - 4 astetta ja kuu on täytenä. On se vaan niin komea näky että ei taho malttaa palata sisälle lämpimään. Auringon nousukin rusottaa upeana. Saisi varmaan kivoja kuvia mutta aina ei ole inspistä kuvata ja sillonhan saa kamera olla kaapin päällä.

Käytiin reissussa ja minä pilasin koko jutun kiukkuilullani (= mökötykselläHuuto), vaan ei voi mitään kun otti päähän niimmaar kovasti! Eihän sitä voi olla niinkuin ei mitään! Nyt ymmärrän että minä olen oikea, aito ilonpilaaja, siinäpä saa sitten peiliin katella kun kukaan ei pyydä milloinkaan minnekkään. Muut ovat sen hoksanneet jo aikoja, aikoja sitten. Ei voi mitään, kun ei niin hirveästi voi itseään muuttaa vaikka kuinka yrittää. Vain yksi henkilö pyytää minua joskus mukaan mutta enköhän osaa hänetkin karkottaa. Siis luulin ja toivoin ja uskoin  pääseväni yhteen tapaamiseen vaan ei. Ei ja ei! Voi kun osais huutaa ja raivota!

On satanut pari päivää lakkaamatta ja eilenillalla se loppui. Ihan hyvä että satoi, sain aikaseks vähän paremman siivouksen tehdä. Vein jopa kauan haaveilemani mappihyllyn pois kun ei siinä paljon mitään tavaraa ees ollu, oli vaan tuvan täyttönä. Pitää alkaa miettiä mitä veisi seuraavaksi pois. Sain senkin aikaan että plarasin kaikkea pikkusälää kierrätykseen vietäväksi, kummasti kaapit siistiytyy kun miettii tavaroiden käyttötärkeyttä. Tein niin että jos en jotain oo pariinkaan vuoteen kaipaillu, niin eikun kierrätyslaatikkoon. Aika paljon semmosta tavaraa, että ei oo tarvinnu, vaikka usein tietysti käy niin että sitten kun heittää pois niin heti tarttis. Käyköhän siinä niin että sitä oikeasti tarttis vai tekeekö aivot sellasen tempun että ne "miettii itekseen" sitä tavaraa ja löytää sille tarpeen; tiiä häntä, näin kuitenkin usein käy.

Tilda on ollu ihan kivasti agilityssä, pitäs vaa saaha aikaseks käydä siellä itekseen harrastelemassa, eihän sitä tiiä jos tänään. Lenkillä kuiteskin on käyty. Jos ei oo satanu.

Mökin ympäriltä kaadetaan puita, on aivan tosi kiva juttu, niin tulee vähäsen ilmavampaa kun tässä on niin sankka puusto ympärillä. Säälittää vaan linnut, mutta kaikkea ei voi saada. Jospa nekin jostain löytäisi hyviä koti- ja pesäpuita. Ja jää tähänkin niitä. Tein metsänomistajalle tarjouksen pikkupläntistä tästä tuvan ympäriltä, pitää yrittää tsempata itteesä siihen että en sitä saa.

Töissä on ollut huizin kiva viikko vaikka ei Klink Klink (raha).