Tänä aamuna tuntui viileältä kun mentiin aamupisulle Tildan kanssa.

Eilen olikin äksönnipäivä.

Ystävän kanssa käytiin päiväätansseissa tuolla yhen lammen rannalla. Oli siellä aika paljon porukkaa ja kuuma, kuuma oli.

Ei me sinne tanssimaan menty vaan meinattiin juttu tehä, mutta oli oikeaki toimittaja paikalla niin se osuus sitten jäi. Samalla reissulla näin upean pihan ja lisää vaan rakentelivat sinne. Myös lampaiden turpia sai kuvailla ja ehkä meen sinne joskus sorkkia leikkaamaan. Sain myös pihaan uutta maanpeittokasvia joka oli minusta to1279173266_img-d41d8cd98f00b204e9800998esi kaunista nurmikolla.

Sit olin ammaamassa kosseja, pikkuinen meinas itkeä eikä ottanut pulloa sitten millään. Eipä hällä tainnu sit nälkä ollakkaan, sitten rauhoittui kun isoveikka heräs touhuilemaan. kyllähän sitä touhuilua riitti, hyvä kun perässä pysyi mummo. Onneksi pienempi sitten rauhoittui jokeltelemaan issekseen niin saatoin sitten täysillä seurata isompaa ettei saata ihteään mihinkään vaaranpaikkaan. Mitähän hyviä kommentteja taas tuli, en muista mutta kyllä niitä tuli!

Illalla kuiteski vielä läksin torille ja otin tildan mukaan ja sehän oli virheliike kun se ei oo ollu ihmisporukassa, ei siitä tullu mitään, pois piti lähteä vaikka ois tuolla kait voinu katella kuemmankin ihmisiä helle illassa. Mansikoita piti vielä ostaa iltapalaks.

Pitää tähän kertoa yks töppi savon reissulta, lähtösatamassa oli vaan yks laiva ja aattelin että kerrankin menen ekana laivaan, se tietysti ei ollu meijjän laiva vaan joku yksityistilauslaiva ja meitsin piti kauniisti astella koko porukan eessä pois laivalta ja  vielä YLÄKERRASTA, oli noloa, noloa, noloa, noloa, noloa NolostunutHuuto!