Äitienpäivä oli ihana, pikkuinen toi mummolle kaltaisen miniruusun ja itkuhan siinä pääsi, hän oli niin hirmu liikkis, ja lisäksi lahja reikiin, toooosi kiva juttu. Syötiin hyvin ja nautittiin pikkuisen koristelema kakku.

Pienimmäinekin kasvanut hyvin ja katselee ympärilleen ja hymyilee.

Mulla oli helatorstain vastaisen yönä pieni vieras ja hän soitteli sähköurkuja ihan oikeilla eleillä Hymy ja mummon piti laulaa säestykseen. Oltiin paljon ulkona kun oli hyvä sää.

On ollut muutama päivä ihan hellettä. Tuntui eilen ihan oudolta kun sai mennä vähällä vaatteella ulos. Ukkonenkin oli.

Eilen sain lopultakin auton siivottua ja vähän kukkapennkejäki mulistettua. Käväisin myöskin lapsen perheen luona ja kovasti siellä leikittiin, nyt piilosillaolo on pop.

Pellolla sattui vahinko uudelle koneelle Otsan rypistys.

Soittelin serkkutytölle synttärionnittelut ollaan synnytty aika lähekkäin, hän 15-5 ja minä 21.6, vuottahan ei tartte enää muistaa.

Helatorstaina kun vein kossin niin huomattiin että pääskyset ovat tuleet, kova oli ihmetteleminen kun rakennukset muuttuneet viime kesästä.

Mitähän sitä tekis tuolle pihalle että se oisi siistin näköinen, kivikasalle tarttis tehä jotain. on se ihmeellistä miten moni kasvi säilyy vaikka oli semmonen pakkastalvi. Pylväshaapa näyttää selvinneen talvesta ja kivikkokasveja on semmosessa harkossa, nekin ovat elossa. Mutta... imukärhävilliviini taitaa olla mennyt, samoin kaksi äitienpäiväruusua tuossa eessä kukkapenkissä taitavat olla myös mennyttä.

Maanatai iltana pitäisi siivota mansikkamaa, saapas nähä miten sille on käynyt, kyllä siellä vihreää näkyy, ja tietysti jäi potunsiemenet hommaamatta, yäk, taas pitää niitä saalistaa kyliltä, yäk!